Weer rommelmarkt op Meij

We hebben er even op moeten wachten; de Meijster PKN Rommelmarkt. De laatste versie werd gehouden in 2019! Door Corona en sterk gewijzigde regelgeving van de gemeente was het niet eerder mogelijk om weer een rommelmarkt van dergelijke grote te organiseren. Maar het bestuur is, zo blijkt, innovatief en heeft een plan opgesteld zodat het organiseren van de rommelmarkt weer mogelijk is. Het 'ophalen' werd veranderd in 'inbrengen' en grote meubelstukken waren niet meer welkom. Het resultaat na een week hard werken en sorteren: alles prachtig gesorteerd en dit alles in een nieuwe uitstalling.

Vraag blijft natuurlijk dan ook:"Komen de klanten ook weer terug?". Spannend! Maar als het half hegen is op de vroege zaterdagmorgen melden zich de eerste klanten al aan het hek. Gelukkig ook weer bekende gezichten die, na 4 jaar wachten, Uithuizermeeden weer hebben weten te vinden.

Het is dan ook gezellig druk op het, tot evenemententerrein omgebouwde, boerenerf en schuur van Ubbens. Een enkele regenbui wordt voor lief genomen. Binnen is er koffie en cake. De meeste bezoekers verlaten het terrein 'met iets onder de armen'. En zo is de rommelmarkt weer terug op Meij. Iets anders van opzet, maar uiteindelijk weer met een mooi (financieel) resultaat.

 

20240615 092036
Netjes uitgesorteerd voor de klanten.