Voorverkoop Eemsmondweek

Op zaterdag 14 en 21 september is het mogelijk om alvast kaarten te kopen voor enkele grote (succesvolle)  programmaonderdelen in de Eemsmondweek. Vanaf 9.00 uur (tot 12.00 uur) kunt u daarvoor terecht bij de Meijkeet op het Johan van Veenplein. Voor onderstaande programma onderdelen zijn kaarten in de voorverkoop mogelijk:

Zaterdag 28 september: Meijsternacht

Met 'Hollands Verdriet' en 'The Flufighters'. Tussen de optredens van de bands door draait DJ Ginus Pot van GP Events.

Entree: €20,00 aan de tent, €17,50 in de voorverkoop voor donateurs Stichting Dorpsbelangen Uithuizermeeden (dan max. 2 kaarten pp)  

Dinsdag 1 oktober: Meijstro 

Lukt het enkele bekende inwoners van de deelnemende dorpen om een geweldige stuk ten gehoren te laten brengen? Met een groot orkest samengesteld van SDG en Oranje uit 't Zandt. Presentatie: Marcel van Nieuwenweg.

Entree: € 5,00

Woensdag 2 oktober: Piratenavond 'Eemshaven Ahoy'

De noeste zeelui van het Doekegat Piratenkoor varen uit vanaf het Piratennest en meren aan op het Johan van Veenplein alwaar ze in het verleden grote successen vierden!

Beleef het mee met bekende en nieuwe liedjes over hun voorliefdes voor witte stranden, roven, zeilen en al dan niet verloren liefdes.

Entree: €10,00 aan de tent, €7,50 in de voorverkoop voor donateurs SDU (max. 2 kaarten)

Zaterdag 5 oktober: Taptoe  

Deelnemende korpsen:

  • Kunst en Genoegen uit Leiden.
  • Cresendo uit Opende.
  • Kamper Trompetterkorps uit Kampen.
  • Advendo uit Sneek

Tribunekaarten: €10.00, voor donateurs Stichting Taptoe Uithuizermeeden € 7,50 (wel op vertoon donateurskaart). Er zijn een beperkte aantal tribunekaarten beschikbaar. Op = op.

Eemsmondweek wadlooptochten boven Uithuizermeeden

 Wilt u deelnemen aan één van de Eemsmondweek wadlooptochten die vanuit Noordpolderzijl, onder begeleiding van wadloopgids Wim Spijk, worden gehouden, dan kunt u tijdens de voorverkoopsessies een voucher ophalen die €10,00 korting geeft op de normale prijs.

Tijdens kantooruren is deze voucher (vanaf maandag 16 september)  af te halen aan de balie bij Hout Decoratief Noord BV, Vlasakker 6, Uithuizermeeden.

Entree:  met voucher €15.00  (voor wadlooptochten) of € 10,00 voor de 'natuur / educatietocht). Aanmelden, met vouchercode, via de website www.wadlopenmetwimspijk.nl.

Klik voor programma opties op DEZE link.

Meijster vlaggen 

Om de Eemsmondweek nog feestelijker te maken zou het mooi zijn als bij ieder huis een Meijster vlag aan de gevel of in de tuin zou hangen!

Stichting Dorpsbelangen Uithuizermeeden heeft daarom een 2-tal vlaggen laten maken met de volgende afmetingen:

  • 100 x 150 cm € 15.00 p/st.
  • 150 x 225 cm € 25,00 p/st.

Vlaggen zijn af te halen tijdens de voorverkoopsessies en in de Dorpsbelangen stand tijdens de bedrijvenbeurs op maandag 30 september.

Betalingen

Is mogelijk via contant en pin.

 

 

1 v7