Drie cheques uitgereikt aan jubilerende Vakantieweek

Zaterdagmiddag 24 augustus werden er in Het Anker drie cheques uitgereikt aan het team aan de jubilerende Vakantieweek. Ter overstaande van een volle zaal met genodigden en geïnteresseerden mocht voorzitter Anthon den Hartogh de cheques in ontvangst nemen.

Namens de opgeheven Stichting Blik op Uithuizermeeden ontving de Vakantieweek een cheque ter waarde van €457,36. Deze werd uitgereikt door de voormalige bestuursleden Tea Viet en Rinet Baar. 

De volgende cheque die het team mocht ontvangen was van de Meijster PKN Rommelmarkt. Voorzitter Jan Kooi overhandigde een cheque ter waarde van €750,00. De rommelmarkt geeft altijd de helft op de netto opbrengst aan één of meerdere goede doelen in ons dorp.

Aansluitend was het de beurt van Geert Kruize die via Stichting Dorpsbelangen Uithuizermeeden de PAWOZ cheque mocht overhandigen. PAWOZ staat voor Programma Aanlanding Wind Op Zee. Deze Europese subsidie komt binnenkort beschikbaar. Voor Uithuizermeeden is een bedrag van 6.1 miljoen euro beschikbaar in de 1ste tranche. De cheque heeft een waarde van €10.500,00 is kan gebruikt worden voor de aanschaf van een nieuwe legertent, een nieuwe geluidsinstallatie op de omroepwagen en voor de aanschaf van een nieuwe poppentheater. Het bedrag is direct beschikbaar. 

Voorzitter Anthon den Hartogh bedankte alle instanties voor de cheques en gaf aan dat deze "zeker in het jubileumjaar goed van pas komen".

 

 

20240824 160309
De dames Viet en Baar en Anthon den Hartogh.